Статті, інтерв’ю

Статті, інтерв'ю

Проєкт «Поширення вакцинації проти кору»

В Україні постійно реєструються нові випадки кору, нашій країні загрожує спалах  цієї хвороби. Тому ДУ «Херсонський ОЦКПХ МОЗ» (далі - Центр) розроблено та впроваджується  проєкт «Поширення вакцинації проти кору».

Детальніше

ЗА ВАШОЮ РОБОТОЮ ТАКОЖ СТОЇТЬ ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ

У Міжнародний день фахівця з лабораторної діагностики вітаємо всіх спеціалістів клініко-діагностичної лабораторії лікарні Тропіних на чолі з завідувачкою Іриною Глущенко.  

Детальніше

ТРИМАЄМО СТРІЙ

Стрій, який сьогодні тримає херсонська медицина, справді, дуже складний. І треба зазначити, що надання медичної допомоги, особливо в таких надзвичайних умовах, значно залежить від співпраці всіх служб, які забезпечують стале функціонування закладу.

Детальніше

НАШІЙ ПРОФЕСІЇ ПОТРІБНО ПОКЛИКАННЯ

Напевно, багато хто з нас полюбляє читати історії про життя чудових людей. Про тих, чиє світло або слід – яскравіший, голосніший і незвичайніший. Але як часто ми не помічаємо особливе світло в людях звичайних? У купі їхньої роботи, мужності, яка переважує слабкість, природності, яка підкорює, жалості, ніжності… у їхніх щирих і великих серцях? І якщо вдивитись у таку людину, то обов'язково побачиш уламок сонця – щось просте та найголовніше, то, на чому тримаються сенси. Совість – жива і болюча, праця – віддана іншим людям, відповідальність – взята за життя інших, внутрішня сила – яка збільшується від віддачі та участі, любов – яка дозріває у покликанні чи просто від народження, хоча і те, й інше – від Бога.

Детальніше

НА ПРИКЛАДІ…

Сьогодні на сторінці лікарні Тропіних ми відкриваємо нову рубрику – про людей, приклад яких надихає, а в русі історії лікарні – часто стає спадщиною. Проте визначається він не часом, а значимістю. На прикладі професіоналізму та любові до обраної справи ми спробуємо показати вам обличчя, розкрити внутрішнє за ними, а також представити факти та події лікарні, якими вона насичена зараз та які стали її фундаментом.

Детальніше

МАЛОІНВАЗИВНІ ОПЕРАЦІЇ БЕЗ РОЗРІЗІВ НА КИСТІ

Операції з використанням мініінвазивного доступу є одним із напрямків роботи травматологічного відділення лікарні Тропіних, який активно розвивається. Завдяки подібним методикам пацієнти отримують шанс на швидку та повну реабілітацію.

 

Детальніше

Профілактика та лікування гриппу

ГРІ – найбільш поширені інфекційні захворювання, що вражають усі вікові групи населення. Серед причин тимчасової втрати працездатності вони посідають перше місце – навіть у міжепідемічний період, на них хворіє 1/6 частина населення планети. В Україні щорічно на ГРІ хворіють 10 – 14 млн. осіб, що становить 25 – 30% усієї та близько 75 – 90% інфекційної захворюваності.  

Детальніше

Про лікарню

Стаціонарна служба