Статті, інтерв’ю

У Міжнародний день фахівця з лабораторної діагностики вітаємо всіх спеціалістів клініко-діагностичної лабораторії лікарні Тропіних на чолі з завідувачкою Іриною Глущенко.  


Це про тих, чия робота майже не помітна для інших, але важлива і потрібна. За умов,  коли місто перебуває під постійними ворожими обстрілами, можливість мати доступ до лабораторних послуг, щоб якнайшвидше пацієнт міг отримати життєво важливі результати досліджень, цінуємо по-особливому.

     

 


Протягом останнього тижня в середньому за 1 робочий день спеціалістами лаборантами було проведено близько 300 досліджень по всім поліклінічним закладам та 203 дослідження по стаціонару. Загалом в середньому проводиться більше 500 біохімічних, гематологічних, клінічних, імунологічних, серелогічних, мікробіологічних досліджень, які виконуються для обслуговування близько 76 пацієнтів протягом дня.
 

    


В клініко-діагностичній лабораторії лікарні працюють здебільшого жінки. Наші найуважніші і найточніші спеціалісти, зосереджені, вимогливі, пильні, сучасні, професійні, а ще красиві і мужні. Без вашої роботи немає діагнозів, немає впевненості, немає лікування, контролю, немає одужання. За вашою роботою також стоїть людське життя, і ви також заради нього ризикуєте своїм.

Дякуємо вам, цінуємо і вітаємо. Бажаємо усім здоров’я, професійної залученості, цікавого досвіду, родинного благополуччя і здійснення нашої однієї мрії – скорішої перемоги!


Нагадаємо, лабораторія лікарні працює у звичайному режимі.

Прийом біологічного матеріалу: понеділок – субота з 7.00 до 11.00.

За Програмою медичних гарантій, при наявності електронного направлення від лікаря, ряд діагностичних досліджень можна отримати безкоштовно.

Про лікарню

Стаціонарна служба