Останні новини

Відбулася медична рада за підсумками діяльності лікарні за 2015 рік Рекомендовані

1 березня відбулося засідання медичної ради міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних по підведенню підсумків роботи за 2015 рік.

 

У засіданні взяли участь начальник управління охорони здоров'я міської ради Світлана Межерицька, заступники головного лікаря лікарні, міські та районні фахівці, керівники структурних підрозділів, старші медичні сестри.

З основною доповіддю про роботу медзакладу виступив головний лікар Леонід Ремига, проаналізувавши показники діяльності служб, поліклінік і відділень за рік.

Значну увагу в своєму виступі він приділив недолікам, фактам щодо негативних показників роботи, виділивши ті проблеми, на які можна і потрібно впливати, домагаючись кращих результатів.  

Були також названі успішні кроки та запровадження. Серед втілених проектів – придбання рентгенодіагностичного комплексу для травмпункту, відкриття флюорографічного кабінету і введення в дію нового цифрового флюорографа в поліклініці №2, відкриття відділення гнійної хірургії, введення 10 нових лікувальних методик та інше.

Крім аналізу роботи служб було розглянуто напрямок діяльності по кадровому забезпеченню лікарні – найгострішою сьогодні є ситуація з залученням та закріпленням молодих фахівців. Також проаналізовано роботу по співпраці медзакладу з благодійними фондами, особливо щодо ефективності та прозорості використання благодійних коштів. Це саме те питання, яке сьогодні залишається під увагою і широким обговорюванням в ЗМІ та серед громадськості.

Підсумкові доповіді про діяльність служб на засіданні медради також представили заступник головного лікаря по медичній частині Олег Додулев, заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Світлана Пшенична, заступник головного лікаря з педіатрії Людмила Панченко.  

Завершилася нарада виступом начальника управління охорони здоров'я міської ради Світлани Межерицької, яка подякувала колективу за виконану роботу та розповіла про стан справ в галузі. Вона підкреслила наявність проблем з фінансуванням, складнощі в проведенні індексації заробітної плати медиків, необхідність заходів щодо оптимізації ліжкової мережі, складну ситуацію з браком вакцин.

Після закінчення роботи медради був прийнятий підсумковий документ, який визначив завдання та цілі на 2016 рік: підвищення якості надання медичної допомоги, особливо при невідкладних станах, підтримка та розвиток кадрового потенціалу, продовження втілення нових технологій та методик, продовження моніторингу ситуації по захворюваності на туберкульоз, онкопатологію, серцево-судинні захворювання.

Детальніше зі звітами про роботу лікарні можна ознайомитися тут.  

 

В рамках засідання відбулося також нагородження співробітників грамотами лікарні за сумлінну працю і високий професіоналізм за підсумками роботи 2015 року.

Почесними грамотами лікарні та грошовими преміями відзначено:

Утяганову Ольгу Сергіївну – лікаря терапевта чергового приймального відділення;

Сметаніну Ларису Анатоліївну – старшу медичну сестру відділення анестезіології та інтенсивної терапії;

Матяшову Наталію Василівну – завідуючу отоларингологічного відділення поліклініки № 1;

Картавих Людмилу Анатоліївну – старшу медичну сестру поліклініки № 3;

Рубан Віру Іванівну – лікаря педіатра дільничного відділення ПМСД № 8 - педіатричне відділення № 2 дитячої поліклініки № 1;

Галащенко Оксану Василівну – старшу медичну сестру відділення ПМСД № 9 - педіатричне відділення № 1 дитячої поліклініки № 2;

Русол Тетяну Павлівну – медичного реєстратора організаційно - методичного відділу;

Бородій Віктора Михайловича – слюсаря-сантехніка служби енергетичного та водопровідно-каналізаційного господарства;

Дроздову Тетяну Валентинівну – оператора котельні служби газового господарства.

 

Власна інформація

 

Медична рада
Медична рада Медична рада
Медична рада
Медична рада Медична рада
Медична рада
Медична рада Медична рада
Медична рада
Медична рада Медична рада
Медична рада
Медична рада Медична рада
Медична рада
Медична рада Медична рада
Медична рада
Медична рада Медична рада
Медична рада
Медична рада Медична рада
 

 

  

Про лікарню

Стаціонарна служба