Останні новини

ХРОНІКА ЖИТТЯ ЛІКАРНІ У ВОЄННІ ДНІ Рекомендовані

Сьогодні, 11 березня, всі служби лікарні Тропіних працюють у звичайному режимі. Незважаючи на складний воєнний час, на роботу вийшли майже всі медпрацівники за графіком. Медична допомога надається справно, і іноді навіть здається, що дуже звичайно. Нібито все як завжди і немає того величезного болю та грохоту у душі, а є лише душі відкриті до любові… Стійкість, рівновага, єдність. В «Тропіних» у складні миті завжди так.

Всі поліклініки та жіноча консультація в роботі: реєстратури координують пацієнтів, працюють сімейні лікарі, педіатри та вузькопрофільні фахівці, проводяться швидкі тести, маніпуляції у процедурних кабінетах, щеплення.

Налагодили графіки роботи діагностичні служби – за направленнями лікарів виконуються лабораторні дослідження, рентген, УЗД, ЕКГ.

Стаціонарна служба та травмпункт, як завжди, працюють у цілодобовому режимі. Хірурги виконують ургентні втручання, в тому числі пацієнтам зі складними травмами. У реанімаційному відділенні зараз лікарі рятують життя 11 важким хворим – з пневмонією, ковідом, хірургічними та діабетичними ускладненнями. У приймальному відділенні, одному із найжвавіших підрозділів, продовжує надаватися допомога хворим у невідкладних станах. За останні 10 складних діб до стаціонарних відділень лікарні госпіталізовано 80 хворих.

В акушерському відділенні, незважаючи ні на що, народжується життя. З початку воєнних дій тут з’явилися на світ 26 малюків (15 дівчаток та 11 хлопчиків). Усім необхідним, зокрема лікарськими засобами та витратними матеріалами, відділення забезпечено. Бригади фахівців працюють також по наданню консультацій у телефонному режимі перед пологами та у післяпологовий період (тел.: 0552 22 48 09). Жінкам у передпологовому періоді, особливо які мешкають у віддалених районах, лікарі радять приїхати на пологи трохи заздалегідь. Дитяче відділення також цілодобово надає допомогу маленьким пацієнтам.    

 

Ми працюємо, кожен на своєму місці, задля перемоги! І щиро дякуємо тим, хто у ці дні підтримує та допомагає лікарні. Моменти єдності дають сили для боротьби, а також віру, що все буде Україна!   

 

хроніки
хроніки хроніки
хроніки
хроніки хроніки
хроніки
хроніки хроніки
хроніки
хроніки хроніки
хроніки
хроніки хроніки
хроніки
хроніки хроніки
хроніки
хроніки хроніки
хроніки
хроніки хроніки

Про лікарню

Стаціонарна служба