Останні новини

ДЯКУЄМО ЗА ВАШУ МАЙСТЕРНУ, ВАЖКУ І КРАСИВУ ПРАЦЮ! Рекомендовані

Вітаємо команду операційних медичних сестер лікарні Тропіних із професійним святом!

 

 

Праця цих спеціалістів малопомітна, але – колосальна! Їх не бачать пацієнти, про особливості і навіть сутність їх роботи знає небагато-хто, тому слова подяки на їхню адресу звучать дуже рідко. Водночас від майстерності, знань та професійної чуйності операційної сестри багато в чому залежить злагодженість роботи операційної бригади та вдалий результат операції. Вона готує все необхідне для хірургічного втручання, забезпечує суворі асептичні умови в операційній та дбає про безпеку пацієнта. Вона знає всі етапи та процеси операції, вміє розуміти хірурга за рухом і передбачає на кілька кроків уперед, яка допомога може знадобитися. Для цього потрібно постійно вчитися, вникати у тонкощі хірургії, бути емоційно сильним і до ідеальності уважним – як кажуть у їхньому середовищі: «мати три ока».

 

Спілкуючись з операційними сестрами різних поколінь, досвідченими і дуже молоденькими, так дивно зіткнутися з їх практично однаковим відчуттям роботи. Лариса Умарова – 37 років в операційній за травматологічним профілем, та Аліна Недодаєва – 6 місяців роботи в операційній загальної хірургії. Однакове захоплення професією, однакове несприйняття рутини, однакова зануреність у роботу, рівень відповідальності та сконцентрованості, внутрішня гнучкість, готовність до несподіваних ситуацій, постійний аналіз операцій та своїх дій, хвилювання за хворих та неможливість залишити цей ритм, який не дозволяє розслабитися навіть удома.

 

І ти просто розумієш, що ця професія є стихією. «Своїх» людей вона поглинає, не відпускає, вимотує і знову живить силами. У ній розчиняються, їй дарують себе, нею живуть. Треба дуже любити людей, треба дуже хотіти за них боротися, треба вважати лікарню – домом, команду – сім'єю, а роботу – життям, щоб віддавати себе такій нескінченно важкій та прекрасній справі.

 

Сьогодні у лікарні працює 17 операційних медсестер та один операційний медбрат. Озвучуючи ваші імена, ми дякуємо кожному з вас! Ми цінуємо вашу роботу та пишаємося вами! Дякуємо за вашу майстерну, важку і красиву працю!

 

Цибулько Катерина Миколаївна,

Дорошенко Катерина Вікторівна,

Бондаренко Сніжана Олегівна,

Топорова Людмила Анатоліївна,

Гурова Олена Миколаївна,

Бондаренко Олена Іванівна,

Бойко Ірина Миколаївна,

Воронюк Світлана Миколаївна,

Умарова Лариса Валеріївна,

Романовська Тетяна Дмитрівна,

Пашкова Вікторія Борисівна,

Недодаєва Аліна Ігорівна,

Красюк Володимир Ярославович,

Винокур Крістіна Олександрівна,

Сидоренко Тетяна Евгенівна,

Гончарова Оксана Юріївна,

Іщенко Олена Юріївна,

Пестрикова Марина Юріївна.

Про лікарню

Стаціонарна служба