Останні новини

НОВОНАРОДЖЕНИМ В «ТРОПІНИХ» ПОДАРУВАЛИ ВИШИВАНКИ-ОБЕРЕГИ Рекомендовані

Вчора, 24 серпня, у День Незалежності України в акушерському відділенні лікарні Тропіних з'явилися на світ четверо малюків – всі хлопчики, та серед них – двійня!

 

 

З нагоди свята маленьким українцям подарували перші в їхньому житті вишиванки – вишиванки-обереги, а також дуже зворушливі послання з побажаннями та напуттям у велике життя.

 

Такий сюрприз немовлятам зробило Херсонське відділення Всеукраїнської громадської організації «Союз Українок».

 

Керівник організації Валентина Січова впевнена, що ці крихітні вишиваночки, створені руками та серцями жінок-колег з Волині, стануть оберегами на довге і щасливе життя новонародженим діткам.

 

 Дуже хочеться, щоб енергетика, яку несе вишиванка, залишилася з цими дітьми назавжди. Бо це не просто одяг, це свого роду оберіг, символ здоров’я, добробуту, краси та любові, щасливої долі й родової пам'яті. Вишита сорочка – це не мода, та і взагалі не річ, вишиванка – це повідомлення: «Я українець. Я люблю свою землю. Я чесний перед людьми і перед собою. Я маю честь і гідність». Ці дітки сьогодні є тими людьми, які збудують сильну Україну, – вважає Січова. 

 

Зазначимо, що двоє хлопчиків та їх мами свої обереги вже отримали, а от батьки двійні отримають вишиванки сьогодні, оскільки дітки народилися вчора пізно ввечері та поки знаходяться в кувезі.  

 

Вдячні за таку ініціативу – красиву, добру, щиру, таку, що мислить, що дивиться у майбутнє та з’єднує нас зі своїм корінням!

 

Малюкам та їхнім родинам – міцного здоров'я!

Про лікарню

Стаціонарна служба