Останні новини

ЛІКАРНЯ ТРОПІНИХ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО ЧЕРГУВАНЬ Рекомендовані

З 6 липня клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних відновлює роботу з надання ургентної допомоги. Ургентація буде здійснюватися згідно з графіком департаменту за трьома хірургічними спеціальностями: загальна хірургія, гінекологія, урологія.

 

 

У наданні допомоги під час чергувань братимуть участь як фахівці зазначених напрямків, так і інших відділень, критично важливих при ургентних станах – приймального відділення, відділення анестезіології, відділення функціональної та ультразвукової діагностики, рентгенологічного відділення та ін.

 

Нагадаємо, епідемічна ситуація дозволила відновити звичайний режим роботи деяких профільних відділень лікарні. З початку червня надають планову медичну допомогу чотири стаціонарні відділення, які було перепрофільовано для лікування Covid-19 – це дитяче відділення, відділення загальної хірургії, відділення гнійної хірургії діабетичної стопи, а також міське офтальмологічне відділення. Також відновлено планові гінекологічні оперативні втручання (проводяться в операційному блоці хірургічного відділення, лікарями-гінекологами). Продовжують надавати допомогу за профілем травматологічне відділення, а також акушерський стаціонар, який від початку пандемії не припиняв працювати як чиста зона.

 

Разом з тим не зупиняється робота інфекційних відділень, в яких зараз знаходиться 31 пацієнт з ковід-пневмонією, 25 хворих отримують кисневу підтримку, 1 хворий – на апараті ШВЛ.

 

Бережіть себе та вакцинуйтеся при можливості. Запобігти подальшому поширенню епідемії можна лише за допомогою вакцинації.

Про лікарню

Стаціонарна служба