Останні новини

В «ТРОПІНИХ» СЬОГОДНІ ВАКЦИНУВАЛИ ВЕТЕРАНІВ ЛІКАРНІ Рекомендовані

В рамках другого етапу кампанії по вакцинації проти COVID-19, який стартував в Україні з 22 березня, сьогодні в клінічній лікарні ім. А. і О. Тропіних вакцинували колишніх співробітників, ветеранів лікарні старше 80 років.

 

 

Серед них Іван Пентилюк (головний лікар з 1974 по 1995 рік), Валентина Колесникова (заступник головного лікаря з педіатричної роботі з 1973 по 1997 рік), Віліса Безфамільна (голова профспілкового комітету з 1978 по 2007 рік).

 

Це була не лише корисна, але й приємна зустріч. Щоб заповнити анкету та інформовану згоду перед вакцинацією, а також побути під медичним наглядом 30 хвилин після щеплення, наші старші колеги зібралися в кабінеті генерального директора Леоніда Ремиги, що дало змогу поспілкуватися, поділитися новинами та думками.

 

Самопочуття після щеплення у всіх було гарним, як і настрій. Ніяких побічних реакцій, в тому числі алергічних, не було. За словами вакцинованих, рішення робити щеплення вони прийняли відразу, як в країні з'явилися вакцини, і сьогодні вдячні можливості отримати щеплення, розуміючи, що це дає змогу профілактувати важкі стани при захворюванні коронавирусом, які особливо часто розвиваються у людей старшого віку.

 

В цілому за сьогоднішній день в пунктах щеплень, організованих в поліклініках лікарні, було вакциновано 60 осіб, серед яких медичні працівники, військовослужбовці, літні люди.

 

Крім того, в лікарні вже розпочато запис на вакцинацію людей у ​​віці від 80 років. Бажаючі можуть звернутися (телефоном або особисто) до реєстратур поліклінік, щоб узгодити час візиту.

 

Нагадаємо, перший етап вакцинації передбачав добровільне отримання щеплення медиками, які працюють з хворими COVID-19, та військовослужбовцями. Другий етап охоплює імунізацією літніх людей, яким виповнилося понад 80 років, сімейних лікарів та медичних працівників первинної ланки, соціальних працівників. В даний час використовується вакцина індійського виробництва Oxford / AstraZeneca (Covishield).

 

ветерани
ветерани ветерани
ветерани
ветерани ветерани
ветерани
ветерани ветерани
ветерани
ветерани ветерани
ветерани
ветерани ветерани
ветерани
ветерани ветерани
ветерани
ветерани ветерани
ветерани
ветерани ветерани

Про лікарню

Стаціонарна служба