Останні новини

ЛЕОНІД РЕМИГА ПРЕЗЕНТУВАВ ПЛАН РОЗВИТКУ ЛІКАРНІ Рекомендовані

4 вересня в лікарні Тропіних в.о. генерального директора Леонід РЕМИГА презентував комплексний план розвитку лікарні на найближчі роки, основу якого склали стратегії розвитку структурних підрозділів, запропоновані їх керівниками.

 

В ході свого виступу перед колегами Леонід Тимофійович зазначив, що внаслідок реорганізації комунального медичного закладу в комунальне некомерційне підприємство змінений Статут, а також система управління, та розповів, як сьогодні відбувається втілення нової схеми управління.

 

Були проаналізовані поточні результати діяльності лікарні, стан господарсько-економічної та медичної роботи, що дозволяє оцінити можливості та перспективи для подальшого розвитку.

 

Так, основною метою діяльності лікарні він назвав гарантування населенню якісної медичної допомоги шляхом надання профілактичних, лікувальних та реабілітаційних послуг.

 

Для виконання цього завдання, за словами Леоніда Ремиги, буде реалізовуватися ряд стратегічних цілей, серед яких: забезпечення наявності компетентних кадрових ресурсів та їх розвиток; поліпшення доступності медичних послуг; активізація інвестицій для розвитку закладу; впровадження інноваційних технологій; розширення лікувальних та діагностичних можливостей; посилення контролю за поширенням вірусних захворювань, особливо COVID-19 і т.д.

 

Завершилося засідання схваленням та підтримкою викладеної стратегії керівниками структурних підрозділів, які розділили думку, що основною метою розробки перспективного плану розвитку є створення таких умов, щоб у стінах лікарні було комфортно як пацієнтам, так і медичним працівникам.  

 

 

 

 

Про лікарню

Стаціонарна служба