Останні новини

ВІЙСЬКОВІ ТА ЦИВІЛЬНІ МЕДИКИ, ЯК ДВА ОПЛОТИ, СИЛЬНІ ТА ЄДИНІ Рекомендовані

Сьогодні на оперативну нараду головного лікаря клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних Леоніда Ремиги завітали представники Херсонського обласного Центру допомоги учасникам бойових дій на сході України при Херсонській ОДА на чолі з Наталію Возаловською з несподіваною приємністю… Причому – навзаєм…

 

 

Треба сказати, що з нагоди дня медичного працівника представники адміністрації лікарні вітали й дякували медичній службі 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка та особовому складу військових медиків, які рятують наших бійців на передовій, часто ризикуючи собою, повертаючи їх до життя в лікувальних закладах. Крім того лікарня постійно долучається до допомоги нашим захисникам, якщо є потреба або на свята.

 

А от зараз привітали нас. Хоча це скоріш не вітання, а просто підтримка, вираз єдності та віри в перемогу.      

 

Волонтери організації від імені 57-ї окремої мотопіхотної бригади оголосили подяку головному лікарю Леоніду Ремизі та всьому колективу медичних працівників лікарні Тропіних за підтримку бойового духу військовослужбовців, вагомий внесок у віру в Україну, незважаючи на всі складності та перешкоди.

 

Військові підрозділу передали медикам лікарні вдячність за небайдужість до майбутнього країни та українських захисників, а також багато теплих побажань. І найголовніше з них: «Нехай завжди над нами буде мирне небо!»

 

Дуже приємно та щиро вдячні!

 

Ми, справді, два фронти, два оплоти, справді – сильні та єдині!

Про лікарню

Стаціонарна служба