Останні новини

ОЧІКУВАНЕ – ТРАПЛЯЄТЬСЯ, І ДОБРО – Є… Рекомендовані

19 грудня, в День Святого Миколая, вже за доброю традицією, що склалася в «Тропіних», представники адміністрації лікарні привітали дітей, які знаходяться на лікуванні у дитячому відділенні. Сьогодні таких дітей тут перебуває 35.

 

 

Ці хвилини були, як завжди, недовгими, але довгоочікуваними і, напевно, томуособливими. А ще тому, що усі ми – діти, коли занурюємося в свято. Дуже тепле, передноворічне, початок «казки», яку не лише малеча, але і трішечки ми з вами – потаємно і неодмінно – чекаємо.

 

Головним сюрпризом цього дня була присутність у відділенні справжнього Святого Миколая. В образі сивобородого, мудрого й доброго мандрівника з'явився священик лікарняного храму Олег Стецюк, який звернувся до дітвори з побажаннями якнайшвидшого одужання, а ще добра і щастя в сім'ях, красивих і щирих посмішок, які роблять наше життя світлішим.

 

Діти із задоволенням приймали подарунки, спілкувалися з Чудотворцем, розповідали про свої лікувальні процедури, довірливо дивилися в очі, ділилися бажаннями й мріями, розповідали віршики, притискалися до святого з чистим захопленням і вірою.

 

Прагнути бути краще, завжди чути тих, хто потребує допомоги, прощати, вміти віддавати іншому свій час, свої сили або турботу – цього, за легендою, вчив святий – і цьому вчить дітей наша з вами увага і те головне диво життя, яке ми просто називаємо любов'ю.

 

Хочеться, що б ці думки і ці моменти запам'яталися малечі, насамперед, відчуттям того, що очікуване – трапляється, і добро – є.

 

Зі святом Святого Миколая Чудотворця!

 

 

Святой Николай
Святой Николай Святой Николай
Святой Николай
Святой Николай Святой Николай
Святой Николай
Святой Николай Святой Николай
Святой Николай
Святой Николай Святой Николай
Святой Николай
Святой Николай Святой Николай

Про лікарню

Стаціонарна служба