Останні новини

В «ТРОПІНИХ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ ТЕСТОМАТ ДЛЯ БЕЗКОШТОВНОГО САМОТЕСТУВАННЯ НА ВІЛ ЗА СЛИНОЮ Рекомендовані

Триває робота в рамках договору про співпрацю клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних з Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІДу в Україні за програмою профілактики ВІЛ-інфекції та подолання епідемії.

 

 

Сьогодні в холі жіночої консультації лікарні (Комарова, 2) вперше в Херсонській області був встановлений тестомат для експрес-діагностики ВІЛ-інфекції, що базується на аналізі слини.

 

Скористатися цією безкоштовною анонімної послугою і самостійно пройти швидкий оральний тест на ВІЛ може кожен бажаючий за наявності смартфона з доступом в інтернет.

 

За допомогою декількох простих кроків ви зможете отримати з тестомату набір самотестування (в який входить безпосередньо сам тест, інструкція про підготовку до тесту і значення результату, контакти фахівців), а також засоби контрацепції у подарунок.

 

У числі перших тестованих була завідуюча жіночою консультацією Анастасія Рябоконь.

Спеціаліст зазначила, що тест легкий в застосуванні, комфортний і дає результат вже через 20 хвилин після аналізу, а точність діагностики даного методу складає 99%.

Також Анастасія Олексіївна акцентувала, що у разі позитивних результатів можна отримати консультування та підтримку лікарів жіночої консультації.

 

Крім того, відвідувачі жіночої консультації і всі бажаючі у будь-який час можуть скористатися традиційним експрес-аналізом крові, за допомогою якого теж можна досить швидко визначити свій ВІЛ-статус.

  

Скористуйтеся нагодою, адже тестомат у жіночій консультації пробуде не дуже довго – до середини вересня.

Про лікарню

Стаціонарна служба