Архівні події

 

11-13 жовтня 2011 року  в Києві відбувся VII Конгрес педіатрів України «Актуальні проблеми педіатрії».  На відкритті Конгресу з вітальним словом виступили міністр охорони здоров’я О.В. Аніщенко, Президент Національної академії медичних наук України Сердюк О.М., заступник міністра охорони здоров’я Р.О.Моїсеєнко, уповноважений Президента України Ю.Павленко. В роботі Конгресу також брали участь науковці Росії, Білорусі, Молдови.

Під час проведення Конгресу обговорювалися актуальні питання організації медичної допомоги дітям; проблеми розвитку і виховання здорової дитини в сучасних умовах; сучасні аспекти раціонального вигодовування дітей раннього віку та харчування школярів; удосконалення надання медичної допомоги новонародженим; актуальні проблеми адаптації та здоров'я школярів; новітні технології діагностики, лікування та профілактики соціально значимих захворювань дитячого віку; раціональна фармакотерапія в клінічній педіатрії; медичні, педагогічні та соціальні аспекти дитячої інвалідності; екологічні проблеми та дитяча екопатологія в сучасних умовах; проблеми інфекційної патології дитячого віку та вакцинації на сучасному етапі.

В рамках головування України в Комітеті міністрів Ради Європи та VII Національного конгресу педіатрів України  відбулася Міжнародна нарада "Право дитини на здоров'я". Учасники наради розглянули актуальні питання охорони здоров'я дітей, реорганізації системи надання медичної допомоги дітям в рамках реформування первинної ланки системи охорони здоров'я, формування здоров'я підлітків, а також було представлено кращі практики роботи з підлітками в умовах Клінік, дружніх до молоді.

В роботі Конгресу взяли участь завідуюча дитячим відділенням Богатчук Л.І. та завідуюча дитячої поліклініки №3 Литвиненко О.І.

Інформація про роботу VII Конгресу педіатрів України «Актуальні проблеми педіатрії» розглянута на конференції педіатричної служби лікарні.

 

 

Зав. дитячої поліклініки №3                                      О.І. Литвиненко

 

Про лікарню

Стаціонарна служба