Архівні події

 

УКРАЇНА

ХЕРСОНСЬКА МІСЬКА  РАДА

УПРАВЛІННЯ   ОХОРОНИ   ЗДОРОВ'Я



Н  А  К  А  З

 

 Від   10.06.10                             __№    150___

 



      Відповідно до плану роботи Правління та Виконавчої дирекції Асоціації міст України, в рамках діяльності секції з питань охорони здоров'я Асоціації, передбачено проведення в місті Херсоні 23 – 24 вересня 2010 року всеукраїнського семінару на тему: «Збереження доступності та надання якісної медичної допомоги мешканцям територіальної громади».



      Передбачається, що у роботі семінару прийматимуть участь представники Міністерства охорони здоров'я України, члени координаційної ради секції з питань охорони здоров'я Асоціації міст України, начальники управлінь та відділів охорони здоров'я міст – обласних центрів та міст обласного значення  та представники Херсонського регіонального відділення Асоціації міст України.

      З метою якісної підготовки та проведення всеукраїнського семінару секції з питань охорони здоров'я Асоціації міст України в м. Херсоні


НАКАЗУЮ:

1.     Провести 23 – 24 вересня 2010 року у м. Херсоні всеукраїнський семінар на тему: «Збереження доступності та надання якісної медичної допомоги мешканцям територіальної громади».

2.     Затвердити склад та повноваження організаційного комітету та його комісій по проведенню семінару (додаток № 1).

3.     Організаційному комітету розробити програму та регламент семінару та підготувати інформаційні матеріали, вжити заходів щодо створення належних умов для його проведення. Про готовність до проведення заходу інформувати управління охорони здоров'я у термін до 30 серпня 2010 року.

4.     Затвердити План заходів по проведенню семінару (додаток № 2).

5.     Головним лікарям міських лікувально-профілактичних установ забезпечити участь у роботі семінару фахівців лікувальної установи та організаторів охорони здоров'я.

6.     Заступникам начальника управління підготувати інформаційні листи до обласної державної адміністрації щодо проведення семінару із запрошенням взяти участь у його роботі.

7.     Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Начальник управління                                    М.І. Гайдученко

Про лікарню

Стаціонарна служба