Статті

Архів звітів

Звіт про діяльність Комунального закладу «Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних» за 2011 рік.

У 2011 році діяльність лікарні як і в попередні роки була направлена на виконання директивних документів у галузі  охорони здоров’я, державних,  обласних та міських медичних програм щодо забезпечення якісної та доступної медичної допомоги населенню, проведення профілактичної роботи.

Детальніше

Подведены итоги работы стационарной службы больницы

Заместитель главного врача по медицинской части Юрий Бовкун 23 февраля провёл совещание с руководителями структурных подразделений стационарной службы больницы, на котором были подведены итоги деятельности службы за 2011 год, а также определены задачи к выполнению в текущем году.

Читати далі: Подведены итоги работы стационарной службы ...

Організація та ефективність надання медичної допомоги дітям, мешканцям Комсомольського району міста Херсона за підсумками 6 міс. 2011 року

 

Бражко Ніна Миколаївна – заступник головного лікаря з педіатрії КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних», міський позаштатний педіатр.

Служба охорони здоров’я матерів і дітей є невід’ємною складовою системи охорони здоров’я, результат діяльності якої у значній мірі обумовлюють проблеми і перспективи її подальшого розвитку. Педіатрична служба доклала багато зусиль щодо надання якісної медичної допомоги дітям, особливо раннього віку, дітям пільгової категорії, збереження доступності та профілактичної направленості в роботі. Разом з акушер-гінекологічною службою проводилась планова робота щодо заохочення народжуваності, зниження захворюваності новонароджених, малюкової смертності.

Детальніше

Аналіз діяльності стаціонарної служби за шість місяців 2011 року

У першому півріччі було проведено реструктуризацію ліжкового фонду лікарні: перепрофільовано гастротерапевтичне відділення у нефрологічне із 30 ліжками, пульмотерапевтичне - у терапевтичне на 40 ліжок у т.ч.: 20 терапевтичних, 10 пульмонологічних, 10 гастроентерологічних.

Ліжковий фонд лікарні склав 450 ліжок проти 470. Проведення реорганізації ліжкового фонду обумовило зниження відсотку виконання плану роботи ліжка до 99 %.

Детальніше

Аналіз звернень громадян по лікарні ім. А. і О. Тропіних за 6 міс. 2009 р.

Робота зі зверненнями громадян проводилась у відповідності з Законом України «Про звернення громадян» та іншими регламентуючими документами. Усі звернення щоквартально аналізувались, обговорювались в колективах, на оперативних нарадах у  заступників головного лікаря. Так, за 6 міс. 2009 року аналіз зі зверненнями громадян обговорений на оперативних нарадах:

Детальніше

Про лікарню

Стаціонарна служба