Останні події

Підсумкова медична рада за результатами роботи лікарні за 2016 рік Рекомендовані

  • Дата:

 24 січня відбулося засідання медичної ради міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних по підведенню підсумків роботи за 2016 рік.

 

У засіданні взяли участь заступники головного лікаря лікарні, міські та районні фахівці, керівники структурних підрозділів, старші медичні сестри.

З основною доповіддю про роботу медзакладу виступив головний лікар Леонід Ремига, проаналізувавши показники діяльності служб, поліклінік і відділень за рік.

Підсумкові доповіді про діяльність служб на засіданні медради також представили заступник головного лікаря по медичній частині Олег Додулев, заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Світлана Пшенична, заступник головного лікаря з педіатрії Людмила Панченко. 

Після закінчення роботи медради був прийнятий підсумковий документ, який визначив завдання та цілі на 2017 рік, серед яких: підвищення якості надання медичної допомоги, продовження втілення нових технологій та методик; продовження моніторингу ситуації по захворюваності на туберкульоз, онкопатологію, серцево-судинні захворювання.  

 

Детальніше зі звітами про роботу лікарні можна ознайомитися тут.   

Про лікарню

Стаціонарна служба