Шановні Херсонці!

Наказом Міністра охорони здоров’я України від 21.10.2009 р. №756 «Про доповнення переліку лікувально-профілактичних закладів, яким надається статус клінічних лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» статус клінічного закладу наданий лікарні ім. А. і О. Тропіних.
Ця подія є дуже важливою не лише для медичної громади міста, а і для всіх мешканців м. Херсону та Херсонської області.
За показниками своєї роботи, рівнем та спектром медичної допомоги, лікарня ім. А. і О. Тропіних давно вийшла за межі загальноприйнятого поняття «районна у місті лікарня». Сьогодні це сучасний потужний комунальний заклад, якому у 1998 році присвоєна вища акредитаційна категорія, а з 2008 року - статус Всесвітнього Дитячого фонду ЮНІСЕФ «Лікарні доброзичлива до дитини».
Протягом багатьох років лікарня співпрацює з Запорізьким державним медичним університетом, Дніпропетровською державною академією, Стоматологічною академією м. Полтава, Херсонським державним університетом, Херсонським національним технічним університетом і є базою для проходження виробничої практики студентів. Також лікарня є базовим закладом Херсонського базового медичного коледжу, Генічеського та Бериславського медичних училищ для проходження виробничої і переддипломної практики студентів та післядипломної освіти молодших медичних спеціалістів.
За останні три роки лікарями закладу опубліковано 20 наукових та практичних робіт. Як лікарі, так і молодші медичні спеціалісти прийняли участь у роботі 120 науково-практичних заходів міжнародного, республіканського, міжрегіонального, обласного та міського рівнів.
Безперечно, набуття статусу клінічного закладу лікарнею ім. А. і О. Тропіних - це результат великих зусиль всього колективу лікарні, визнання його високого професіоналізму.
Ми запевняємо, що працівники клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних завжди готові поділитися своєю турботою, милосердям і щедрістю душі, їх щоденна сумлінна наполеглива, нелегка праця і надалі слугуватимуть на благо здоров’я населення Херсонщини.


Адміністрація клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних

Про лікарню

Стаціонарна служба